Mancaruri cu carne

Friptura de porc in aluat

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h:15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se desprind oasele (daca este cazul) de carne. Se pipereaza carnea si se pune la fript. Se reduce focul, se adauga ceapa tocata, se inchide capacul s

ingrediente

   1 kg. carne de porc
   1 ceapa
   6 cartofi fierti
   6 linguri smantana
   4 linguri pesmet
   4 linguri unt
   nuca tamaioasa rasa
   sare
   piper

mod de preparare




Se desprind oasele (daca este cazul) de carne. Se pipereaza carnea si se pune la fript. Se reduce focul, se adauga ceapa tocata, se inchide capacul si se lasa la fiert cca 90 minute. Se face o coleasa de cartofi putin sarata dintr-un amestec de cartofi fierti si rasi, smantana si putin unt. Se condimenteaza coleasa cu nuca tamaioasa si se unge pe friptura intr-un strat gros. Se presara cu pesmet, se toarna putin unt topit si se pune friptura in cuptorul incalzit in prealabil unde se frig inca 25 minute. Cand crusta e rumena friptura este gata.
Se serveste calda, cu cartofi aurii si salata.


Alte retete cu carne:
Incearca si Muschiulet in crusta de piper mozaic
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc in aluat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite