Mancaruri cu carne

Reteta Friptura de sitari

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Sitarii se curata, se impaneaza la piept cu slanina afumata, se sareaza si se pipereaza, apoi se invelesc cu o foaie de slanina si se pun intr-o tiga

ingrediente

   3-4 sitari
   100 gr slanina
   1 lingura unt

mod de preparare

Sitarii se curata, se impaneaza la piept cu slanina afumata, se sareaza si se pipereaza, apoi se invelesc cu o foaie de slanina si se pun intr-o tigaie cu unt. Se adauga apoi in cuptor sitarii si se stropesc din cand in cand cu zeama pe care o lasa.
Friptura se serveste cu legume si salata de sezon.





Alte retete:





Piftie de curcan Friptura de vita la cuptor Curcan umplut
Incearca si Carnati de ficat de porc (lebervust)
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de sitari" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.