Mancaruri cu carne

Reteta Friptura de vacuta impanata cu costita afumata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se impaneaza cu usturoi carnea de vaca si se freaca cu cimbru. Se pune intr-o cratita cu feliile de costita, la foc potrivit. Din cind in cind se toa

ingrediente

   1 kg carne de vaca
   150 g costita afumata
   1 pahar cu vin
   cimbru
   2-3 catei de usturoi
   sare
   legume fierte

mod de preparare

Se impaneaza cu usturoi carnea de vaca si se freaca cu cimbru. Se pune intr-o cratita cu feliile de costita, la foc potrivit. Din cind in cind se toarna putin vin sau apa. Se gusta de sare. Se lasa sa fiarba pina cind carnea se inmoaie fara insa ca sosul sa fie prea scazut. Se taie friptura felii si se serveste cu bucatele de costita si cu sosul din cratita turnat peste legumele fierte separat.
Incearca si Frigarui de vitel cu condimente
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vacuta impanata cu costita afumata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.