Friptura de vita cu usturoi este o reteta simplu de preparat. Se zdorbeste piperul boabe, apoi se amesteca cu usturoiul pisat si sarea, pana se formeaza o pasta moale. Se adauga apoi otetul de vin rosu. Se asaza fleica pe o farfurie si se freaca cu pasta de usturoi. Se lasa apoi la frigider cateva ore. Cuptorul se incinge la 200 de grade. Se indeparteaza marinata de pe carne, apoi se sareaza. Se prajeste apoi carnea intr-o tigaie grill, pana se rumeneste pe fiecare parte, apoi se lasa in cuptor inca 5 minute, ca sa se patrunda. Friptura de vita cu usturoi se lasa acoperita co o folie pentru cateva minute inainte de a o taia.
Friptura de vita cu usturoi se serveste feliata, cu garnitura de cartofi copti.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe