Mancaruri cu carne

Friptura de vitel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
Trif Camelia 3200 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Daca muschiul este prea mare in grosime se taie in doua, dar sa ramana unite cele doua jumatati. Se cresteaza, iar in aceste creste se pun bucatele mi

ingrediente

   800 gr. carne de vitel (muschi)
   3-4 catei de usturoi
   frunze de marar
   un castravete murat
   slanina
   condiment (piper
   nucsoara..)
   sare
   un pahar de vin alb
   2-3 linguri de faina

mod de preparare

Daca muschiul este prea mare in grosime se taie in doua, dar sa ramana unite cele doua jumatati. Se cresteaza, iar in aceste creste se pun bucatele mici de slanina si usturoiul taiat feliute. Castravetele se taie felii si se asaza pe muschi, impreuna cu mararul taiat marunt. Se condimenteza si apoi se ruleaza astfel carnea. Se leaga bine cu ata alba si se prajeste pe toate partile. Dupa ce s-a prajit, se curata cratita si se pune la fiert mai apoi in vin. Dupa ce s-a fiert se scoate carnea pe platou iar in vin se face sos din faina.
Se serveste cu piure de cartofi si eventual legume fierte pentru aspect, presarate peste cartofi
Incearca si Creier prajit
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite