Mancaruri cu carne

Reteta Friptura de vitel cu cimbru

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru a prepara aceasta reteta de vitel cu cimbru, sunt necesare urmatoarele ingrediente: antricoate de vitel, cimbru, lapte, unt, galbenusuri.

ingrediente

   2 antricoate de vitel
   o cana de lapte
   o ramura de cimbru
   3 galbenusuri
   200 g unt
   sare
   piper

mod de preparare

Friptura de vitel cu cimbru se prepara asa: se pune laptele la fiert si dupa ce se ia de pe foc se pune cimbrul. Se lasa asa timp de 15 minute. Apoi se pune din nou la foc mic si se lasa sa fiarba si sa devina concentrat. Intr-o tigaie se pun 50 g unt si, dupa ce s-a topit, se aseaza carnea sa se prajeasca. Se pune la cuptor si este lasata 35 de minute. Dupa ce laptele a scazut, se adauga galbenusurile si se amesteca. Pe masura ce crema se ingroasa, se reduce focul si se pune restul untului, repartizat in cantitati mici, amestecand continuu. Se pun sare si piper, se ia crema de pe foc si se pastreaza la bain-marrie calda.


Friptura se serveste cu cartofi fierti si crema de cimbru alaturi.




Alte retete recomandate:




Vitel cu orez si ciuperci




Tocana poloneza de vitel




Ciorba de vitel

Incearca si Pui umplut cu struguri si nuci
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel cu cimbru" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.