Mancaruri cu carne

Reteta Friptura de vitel cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea se taie in bucati potrivite, iar oasele se fierb cu o ceapa. Se prajesc usor bucatile de carne in untdelemn, se adauga ceapa, patrunjelul, ciu

ingrediente

   1kg piept sau spata de vitel
   untdelemn
   2 cepe
   4-5 ciuperci
   patrunjel verde
   1/2 lingura faina
   1 pahar vin
   1 pahar zeama de carne
   3-4 rosii
   sare si piper

mod de preparare

Carnea se taie in bucati potrivite, iar oasele se fierb cu o ceapa. Se prajesc usor bucatile de carne in untdelemn, se adauga ceapa, patrunjelul, ciupercile fin taiate si faina si se continua rumenirea. Se toarna apoi vinul si zeama de carne, rosii fara coaja si taiate, sare si piper. Se fierbe friptura inibusit 1 1/2 ora.






Se serveste cu piureu de cartofi si sos barbeque

Alte retete recomandate

Incearca si Papricas de pui de casa cu galuste
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel cu legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.