Mancaruri cu carne

Friptura de vitel cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
w_26443 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie carnea in portii Se amesteca bine de tot soia,vin,miere,thymin,rozmarin. Se adauga restul de legume, se amesteca . Se pune in frigider peste n

ingrediente

   1.6kg.carne de calitate
   2 sticle vin rosu simplu
   1 lingura plina miere
   1/2pahar sos soia
   2morcovi taiati in doua
   100gr. ginger taiate feli in lungime
   8 cepe mici
   2 prazi taiati in lungime
   2 patrunjei taiati in lung
   10 catei de usturoi cu coaja
   1 legatura mica thymine
   1ramura rozmarin

mod de preparare

Se taie carnea in portii Se amesteca bine de tot soia,vin,miere,thymin,rozmarin. Se adauga restul de legume, se amesteca . Se pune in frigider peste noapte (8 ore). Dimineata se trece totul intr-o cratita mare cu capac si se fierbe pe foc mic 3 ore. Dupa ce carnea este moale,se scoate in alt vas impreuna cu legumele si cu un pic de zeama.Restul de lichid se fierbe acoperit pina devine un sos pentru friptura (alternativ se poate pune 1 lingurita faina). Se pune inapoi carnea si legumele.
Se serveste cu orez ,cartofi,etc.
Incearca si Pulpa de porc cu ragout
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel cu vin" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite