Mancaruri cu carne

Reteta Friptura de vitel de la rinichi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru friptura de vitel de la rinichi se alege o bucata de carne cu rinichi. Se desprinde rinichiul, scotand grasimea dimprejur. Cu un cutit ascutit se desfac oasele.

ingrediente

   1
   500 kg carne
   1 lingura untura
   sare.

mod de preparare

Se alege o bucata de carne cu rinichi. Se desprinde rinichiul, scotand grasimea dimprejur. Cu un cutit ascutit se desfac oasele, iar carnea se bate usor cu latul unui satar. Se intinde apoi carnea pe fund, se asaza rinichiul la loc, se da putina sare, se ruleaza carnea in jurul rinichiului si se inveleste totul intr-o fasie subtire de grasime scoasa de la rinichi. Friptura de vitel de la rinichi se leaga cu ata. Se pune intr-o tava la cuptor cu o lingura de untura, se frige ca si vitelul la tava.
Sosul din cratita, dupa ce s-a scurs grasimea, se lasa sa fiarba cu doua Iinguri de apa. Se strecoara si se serveste in sosiera.


Friptura de vitel de la rinichi se serveste cu macaroane, cu cartofi sau cu diferite zarzavaturi.

Incearca si Pui cu mere si nuca
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel de la rinichi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.