Mancaruri cu carne

Friptura de vitel in lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 
Ruxi postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se incinge cuptorul la termostat 7 (210°). Se dispune bucata de carne intr-o cratita, se adauga cimbrul, usturoiul cu foaie, telina, whisky, sare, pi

ingrediente

   o bucata de muschi de vitel
   legat in rulou
   fara slanina
   1 litru de lapte
   1 fir de cimbru
   5 catei de usturoi
   1 lingura de whisky
   1 fir de telina verde
   sare
   piper boabe

mod de preparare

Se incinge cuptorul la termostat 7 (210°). Se dispune bucata de carne intr-o cratita, se adauga cimbrul, usturoiul cu foaie, telina, whisky, sare, piperul in boabe si se acopera cu lapte. Se pune capac si se lasa in cuptor timp de 1 h 30.
Se taie friptura in felii. Se filtreaza sosul (onctuos si parfumat). Ca garnitura: orez sau legume (cartofi sau fasole verde).
Incearca si Ciulama din carne de gaina
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel in lapte" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite