Mancaruri cu carne

Reteta Friptura din carne de porc cu rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru friptura din carne de porc cu rosii pulpa se porc se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   carne de porc - 500 g
   untura/ulei - 100 g (ml)
   faina - 25 g
   zahar - 15 g
   patrunjel verde - 1 legatura
   foi de dafin - 2-3 frunze
   ceapa - 50 g
   apa - 350 ml
   rosii proaspete/conserva - 600 g/300 g
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Pentru friptura din carne de porc cu rosii pulpa se porc se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Patrunjelul verde se spala, se curata si se taie marunt. Faina se cerne. Bucatile de carne se inabusa in 100 g untura sau ulei cu 75 ml apa si se scot separat. in grasimea ramasa se inabusa ceapa, se adauga faina dizolvata in 25 ml in apa rece, zahar, foi de dafin, 350 ml apa si se fierb cca 10 minute.




Friptura din carne de porc cu rosii se serveste calda, cu patrunjel verde deasupra.


Incearca si File de vita infasurat in prosciutto, hribi si plante aromatice
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din carne de porc cu rosii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.