Carnea se impaneaza cu fasii subtiri de slanina sau se infasoara in felii de slanina. Se adauga sare si se introduce usturoi si cimbru. Se baga apoi
Carnea se impaneaza cu fasii subtiri de slanina sau se infasoara in felii de slanina. Se adauga sare si se introduce usturoi si cimbru. Se baga apoi la cuptor si se stropeste mereu cu apa fiarta. La sfarsitul fierberii se toarna vinul si se potriveste la gust de sare daca e nevoie. Se lasa vasul acoperit si atunci cand intra usor furculita in carne de descopera si se lasa sa se mai rumeneasca putin.
Se serveste calda, cu sote de legume.
Alte retete culinare:
Chiftele
Ardei umpluti
Placinta de dovleac
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeAstazi te voi invata o reteta ca la mama mea acasa, cu iz de studentie si voie buna. E printre primele retete pe care le-am...
Ostropel de pui ca la mama acasaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii