Mancaruri cu carne

Reteta Friptura in sos cu oregano

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea taiata in fasii de cca un deget se prajeste in ulei. Se stinge cu 200 – 300 ml de apa, se potriveste gustul cu oregano, ghimber, nucsoa

ingrediente

   5 kg carne (orice fel de carne fara os)
   5 linguri de ulei
   1 pachet de oregano maruntit
   Â½ de l.c. mocca cu ghimbir macinat
   Â½ l.c. mocca cu nucsoara macinata
   1 lingura ras de boia
   2 linguri zahar tos
   50 ml zeama de lamaie
   200 ml smantana sau frisca
   Sare
   1 lingura mustar

mod de preparare

Carnea taiata in fasii de cca un deget se prajeste in ulei. Se stinge cu 200 – 300 ml de apa, se potriveste gustul cu oregano, ghimber, nucsoara si sare si se fierbe sub capac. Inainte de a fi gata, se presara cu boia. Faina se se freaca cu apa sa nu aiba cocoloase, se adauga mustarul, zeama de lamaie, zaharul si la urma smantana sau frisca, amestecand continuu se toarna peste carne (se fierbe pana se ingroasa, adica 1 – 2 minute)


Se serveste cu langose (placinte groase).
Alte retete mancare recomandate





Pui cu legume


Ciorba de pui a la grec


Orez cu pui


Ciorba radauteana
Incearca si Snitel de vita cu ceapa
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura in sos cu oregano" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.