Mancaruri cu carne

Reteta Friptura inabusita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se rumeneste putin carnea in untura, intorcind-o pe toate partile. Se adauga un morcov curatat si taiat in jumatate, o ceapa, sarea, usturoiul, piperu

ingrediente

   1 1/2 kg carne macra(sau rasol alb)
   1 ceapa
   2-3 catei usturoi
   1 morcov potrivit de mare
   1 paharel vin
   2 linguri untura
   sare
   piper
   1 lingura bulion

mod de preparare

Se rumeneste putin carnea in untura, intorcind-o pe toate partile. Se adauga un morcov curatat si taiat in jumatate, o ceapa, sarea, usturoiul, piperul, un paharel de vin si apa calda cit sa acopere carnea. Se pune capacul si se lasa sa fiarba pina cind carnea este frageda si ramin numai 2-3 linguri de zeama. Se scot morcovul, ceapa si usturoiul, se dau prin sita, se pun din nou in cratita cu friptura, se adauga o lingura de bulion, 2-3 linguri de apa si se lasa sa mai dea un clocot, intorcind carnea pe toate partile. Se taie friptura felii si se toarna sosul deasupra Se serveste cu garnitura de cartofi, orez fiert sau legume fierte si oparite cu unt.
Incearca si File de porc splendid marinat, copt cu rubarba
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura inabusita" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite