Mancaruri cu carne

Reteta Friptura simpla de vitel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Friptura de iepure la cuptor (Reteta Video)"
 
Friptura simpla de vitel nu numai ca este foarte usor de pregatit dar este si foarte sanatoasa si delicioasa.

ingrediente

   600g carne de vitel fara os
   50g morcovi
   50g ceapa
   100ml ulei
   25ml vin alb
   sare dupa gust

mod de preparare

Carnea de vitel pentru friptura simpla de vitel se spala si se sareaza.
Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie felii.
Carnea de vitel se aseaza intr-o tava cu ulei si 100 ml apa, impreuna cu ceapa, morcovii si se frige la cuptor. Se stropeste din cand in cand cu jiul format. La final, se adauga vin si se mai lasa in cuptor cca. 10 minute.


Dupa frigere, se taie in 10 felii.




Friptura simpla de vitel se serveste calda cu garnitura, de exemplu asortata.

Incearca si Gaina cu orez, smintina si zeama de lamiie
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura simpla de vitel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.