Mancaruri cu carne

Reteta Friptura umpluta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Dezoseaza cotletul si taie-i interiorul in lungime cu un cutit ascutit. Scoate o cantitate suficienta de carne, incat sa obtii o deschizatura mare. To

ingrediente

   1 kg cotlet scurt
   Â½ conserva de porumb
   2 rosii
   1 ou
   1 legatura de patrunjel
   1 ceapa
   2 felii subtiri de bacon
   sare
   piper
   boia sau condiment pentru grill
   putina pasta de ardei

mod de preparare

Dezoseaza cotletul si taie-i interiorul in lungime cu un cutit ascutit. Scoate o cantitate suficienta de carne, incat sa obtii o deschizatura mare. Toaca carnea scoasa si amestec-o cu porumb, rosii taiate marunt, ou, patrunjel si ceapa tocata marunt. Presara-l cu sare si piper, dupa care umple cotletul cu ea. Prinde cate o felie de slanina pe cele doua capete, ca umplutura sa ramana in interior. Cresteaza suprafata carnii si freac-o cu condiment pentru grill sau sare, piper si boia. Presar-o cu putin sare si unge-o cu un strat subtire de pasta de ardei. Aseaza carnea intr-un vas termorezistent, acoper-o cu folie de aluminiu si inabuse-o. Cand e aproape moale, scoate folia si rumeneste-o. Lasa friptura sa stea 15 minute inainte de a o felia, ca sa nu iasa umplutura.
retete carne recomandate





Tocanita de pui


Ardei umpluti


Drob de pui
Incearca si Shaorma de casa
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura umpluta" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.