Gaina se transeaza in bucati ce se prajesc in untdelemn. In untdelemnul ramas dupa prajire se caleste faina, apoi ceapa taiata fin si zarzavatul taia
Gaina se transeaza in bucati ce se prajesc in untdelemn. In untdelemnul ramas dupa prajire se caleste faina, apoi ceapa taiata fin si zarzavatul taiat marunt, care se sting cu bulion si apa. Se adauga cimbrul si se fierbe 30 min, dupa care se strecoara peste pasarea fripta. Din castravetii murati, taiati marunt, mustar, otet, vin, piper, foi de dafin se pregateste sosul picant, care se toarna peste pasare si se mai fierb impreuna, pina ce carnea este frageda.
Alte retete recomandate
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradImi plac deserturile astea la pahar, sunt si aratoase si delicioase si poti sa faci o multime de combinatii. De data asta am...
Reteta de desert duo ciocolata neagra si piersici de gradinaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii