Mancaruri cu carne

Gaina cu sos picant de la Bunica

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Gaina se transeaza in bucati ce se prajesc in untdelemn. In untdelemnul ramas dupa prajire se caleste faina, apoi ceapa taiata fin si zarzavatul taia

ingrediente

   1 kg carne de gaina
   untdelemn
   200 gr. ceapa
   2 morcovi
   1 albitura
   2 linguri faina
   50 gr. pasta de rosii
   piper
   1 pahar de vin
   1 lingura de otet
   1 lingura de mustar fin
   250 gr. castraveti murati
   2 foi dafin
   cimbru
   verdeata
   sare

mod de preparare

Gaina se transeaza in bucati ce se prajesc in untdelemn. In untdelemnul ramas dupa prajire se caleste faina, apoi ceapa taiata fin si zarzavatul taiat marunt, care se sting cu bulion si apa. Se adauga cimbrul si se fierbe 30 min, dupa care se strecoara peste pasarea fripta. Din castravetii murati, taiati marunt, mustar, otet, vin, piper, foi de dafin se pregateste sosul picant, care se toarna peste pasare si se mai fierb impreuna, pina ce carnea este frageda.
Alte retete recomandate
Incearca si Drob de miel cu verdeata si smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Gaina cu sos picant de la Bunica" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite