Mancaruri cu carne

Reteta Galusti taiate in patru

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
timeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Din faina, sare si apa se face un aluat. Se intinde o foaie care se taie patrate potrivite. Cirnatul, resturile de friptura si ceapa se toaca marunt.

ingrediente

   500 g faina
   sare
   6 linguri apa
   100 g cirnat
   friptura rece ramasa
   o ceapa mare
   condimente
   usturoi pisat

mod de preparare

Din faina, sare si apa se face un aluat. Se intinde o foaie care se taie patrate potrivite. Cirnatul, resturile de friptura si ceapa se toaca marunt. Se amesteca cu sare, piper, usturoi tocat, vegeta, marar si se pune acest amestec pe patratele de aluat. Se modeleaza galuste care se fierb in apa sarata. Se servesc cu sos de ceapa sau ciuperci.

Incearca si Piept de pui la gratar si cartofi gratinati
Daca ti-a placut reteta noastra "Galusti taiate in patru" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.