Mancaruri cu carne

Reteta Gasca cu castraveti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Bucatile de carne impreuna ceapa tocata marunt se pun la calit intr-un vas cu o lingura de unt. Se lasa pe foc mic, acoperit cu un capac si se intorc

ingrediente

   picioarele si aripile de gasca
   1 ceapa
   1 lingurita faina
   unt
   1 jumatate lingurita boia de ardei
   castraveti acri din saramura

mod de preparare




Bucatile de carne impreuna ceapa tocata marunt se pun la calit intr-un vas cu o lingura de unt. Se lasa pe foc mic, acoperit cu un capac si se intorc bucatiel din cand in cand. Se amesteca cu o lingura si se lasa sa scada apa. Se adauga boiaua de ardei, faina, se stinge cu apa si se lasa sa fiarba incet pe foc mic. Castravetii se spala bine, se taie si se curata de seminte, dupa care se taie marunt si se adauga peste carne. Se mai adauga apa si sare si se fierbe in continuare pana ce carnea este fiarta si castravetii s-au inmuiat.
Mancarea se serveste calda.





Alte Ciuperci la cuptor


Chiftele


Zacusca
Incearca si Specialitate cu brinza
Daca ti-a placut reteta noastra "Gasca cu castraveti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.