Mancaruri cu carne

Reteta Gasca cu fidea

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala carnea si se pune la fiert cu apa rece cat s-o acopere. Se fierbe o ora, dupa care se scoate carnea si se curata de oase. Fideaua se pune la

ingrediente

   1 jumatate de gasca
   250 g fidea
   1 lingura de unt
   piper boabe
   sare
   maruntaie de pasare

mod de preparare

Se spala carnea si se pune la fiert cu apa rece cat s-o acopere. Se fierbe o ora, dupa care se scoate carnea si se curata de oase. Fideaua se pune la fiert cu apa calda, se arunca apa dupa primul clocot si se pune sa fiarba, dupa ce s-a clatit cu apa rece, in supa in care a fiert carnea. Se asaza oala pe o tabla si se micsoreaza focul. Se pune la fiert sarea necesara o data cu fideaua. Tot atunci se pun si cateva boabe de piper. Cand fideaua a fiert pe jumatate, se adauga carnea si se lasa sa fiarba impreuna. Separat se spala maruntaiele, se curata bine, se pun intr-o tigaie cu o lingura de unt si se prajesc pana cand se pot consuma. Se adauga apa din cand in cand, pentru ca maruntaiele sa fiarba inabusit. Mancarea trebuie sa fie grasa.
Mancarea se scoate pe o farfurie, se inconjoara cu fidea si se serveste imediat.





Alte retete culinare:





Pilaf de orez cu pui


Chiftelute din dovlecei


Sote de ciuperci
Incearca si Tocana de berbec
Daca ti-a placut reteta noastra "Gasca cu fidea" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.