Mancaruri cu carne

Reteta Ghiveci de legume cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se calesc in putin ulei ardeii si ceapa, rosiile, decojite,
curatate de seminte si taiate marunt, ardeiul iute si usturoiul pisat.
Se condimenteaza c

ingrediente

   1 kg ardei gras (sau kapia)
   1 kg rosii
   2 cepe
   2 catei de usturoi
   8 oua
   8 felii de costita
   6 linguri de ulei
   1 ar
   dei iute
   1 lingurita de zahar
   patrunjel
   sare
   piper

mod de preparare

Se calesc in putin ulei ardeii si ceapa, rosiile, decojite,


curatate de seminte si taiate marunt, ardeiul iute si usturoiul pisat.


Se condimenteaza cu sare si piper si se adauga putin


zahar. Se lasa pe foc pana scade sosul si legumele s-au


inmuiat.


Din oua se prepara jumari, care se amesteca usor


cu zarzavatul si se pun la fiert la foc mic.


Se rastoarna mancarea pe un platou si se garniseste cu felii de costita prajita si cu patrunjel verde, tocat marunt.
Alte retete culinare romanesti





Urzici


Supa de urzici
Incearca si Gratar din ficat de manzat
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu carne" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.