Mancaruri cu carne

Gulas

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
Krollmann Cristina 2190 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea se taie cubulete mici, se inabusa impreuna cu ceapa si ardeii, se adauga apa, se condimenteaza si se fiebe la foc mic aprox.2 ore, amestecind m

ingrediente

   1 kg. carne vitel
   1 kg. carne porc(de preferat de la git)
   1 kg. ceapa
   4 ardei grasi rosii
   sare
   piper
   boia
   chimen
   ulei
   smintina

mod de preparare

Carnea se taie cubulete mici, se inabusa impreuna cu ceapa si ardeii, se adauga apa, se condimenteaza si se fiebe la foc mic aprox.2 ore, amestecind mereu.S e ia de pe foc, se adauga smintina.
Se poate servi cu paste fainoase fierte separat si eventual se amesteca ulterior cu gulas-ul.
Incearca si Varza a la Cluj
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite