Mancaruri cu carne

Reteta Gulas de manzat cu galuste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
Zamfiroiu_16709 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie carnea in bucati potrivite si se prajeste cu o lingura de untura. Se adauga ceapa taiata felii subtiri. Se amesteca din cand in cand iar cand

ingrediente

   1 kg carne de manzat
   1 lingura de untura
   4 cepe mijlocii
   1/2 lingurita de boia de ardei
   1 lingura de bulion
   pentru galuste: 1 lingura de unt sau untura
   1 ou
   2 linguri de faina
   1 lingura de apa
   sare

mod de preparare

Se taie carnea in bucati potrivite si se prajeste cu o lingura de untura. Se adauga ceapa taiata felii subtiri. Se amesteca din cand in cand iar cand incepe sa se rumeneasca, se adauga boia, bulion, sare si putina apa. Se fierbe inabusit, pana ce carnea devine frageda. Separat se pregatesc galustele astfel: se freaca untul sau untura cu oul, faina, apa si sarea. Se amesteca totul bine. Se ia o lingurita din pasta obtinuta si se da drumul galustelor in apa clocotita. Se fierb 10 minute. Se scurg si se pun in mancare sau se oparesc cu unt si se servesc drept garnitura.
Incearca si Limba cu sos dulce
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de manzat cu galuste" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.