Mancaruri cu carne

Reteta Gulas de oaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
moni_512 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru a prepara aceasta reteta de gulas sunt necesare urmatoarele ingrediente: carne de oaie, ardei iute, ardei gras, cepe, cartofi, faina, morcovi, patrunjel, telina, ou, bulion, piper.

ingrediente

   500 g carne de oaie
   3 ardei grasi
   1 ardei iute
   3 cepe
   3 cartofi
   3 linguri faina
   2 morcovi
   1 legatura patrunjel
   1 radacina telina
   1 ou
   piper
   bulion

mod de preparare

Carnea de oaie se taie bucatele, se rumeneste, se taie legumele marunt si se adauga si ele. Se adauga apa cat sa se acopere legumele. Se lasa sa fiarba cam 30 de minute, dupa care se adauga bulionul si sarea. Se mai lasa sa dea cateva clocote.




Ouale se bat cu faina si cu putina apa. Se toarna peste mancare. Se amesteca si se ia de pe foc.


Se serveste cu patrunjel verde tocat marunt.




Alte retete recomandate:




Gulas la cazan




Gulas cu ciuperci




Gulas de vita

Incearca si Mancare de pui cu sparanghel
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de oaie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.