Mancaruri cu carne

Reteta Gulas delicios din inima de vaca

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru gulas delicios din inima de vaca inima sau ugerul se spala, se taie in cuburi de cite 30-40 g, se spala din nou, se presara cu sare si piper si se prajeste in tigaie.

ingrediente

pentru 500 g de inima (sau uger de vaca) se iau:
   1 lingura faina
   1 lingura untura
   1 lingura bulion de rosii
   1 ceapa

mod de preparare

Pentru gulas delicios din inima de vaca inima sau ugerul se spala, se taie in cuburi de cite 30-40 g, se spala din nou, se presara cu sare si piper si se prajeste in tigaie, in untura incinsa cu ceapa tocata marunt. Dupa aceea se presara cu faina si se mai prajeste inca putin. Bucatile prajite se asaza in cratita se toarna apa fierbinte ( cit sa acopere carnea), se adauga bulion de rosii, foi de dafin, se acopera cratita cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit la foc mic 1-1/2 ore.


Ca garnitura se servesc cartofi prajiti sau fierti.

Incearca si Tocana de porc cu rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas delicios din inima de vaca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.