Mancaruri cu carne

Reteta Gulas irlandez cu carne de oaie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Oparim carnea 5 minute in apa sarata cu otet, apoi o spalam cu apa rece si o taiem cubulete. O punem intr-un ceaun si turnam deasupra 2 l de apa si pr

ingrediente

   800 gr carne de oaie cu os
   400 gr varza
   1 ceapa rosie
   400 gr cartofi
   100 gr morcovi galbeni
   albi
   1 catel usturoi
   8 boabe de piper
   2 linguri delicat
   1 lingura otet
   1 legatura frunze de patrunjel

mod de preparare

Oparim carnea 5 minute in apa sarata cu otet, apoi o spalam cu apa rece si o taiem cubulete. O punem intr-un ceaun si turnam deasupra 2 l de apa si presaram cu sare.


Adaugam la supa morcovii taiati fasii si ceapa rosie. Condimentam cu piper, usturoi si delicat.


Adaugam si varza taiata in 4 bucati si cartofii taiati cubulete.


Fierbem la foc mic si servim cu paine alba proaspata.
Pofta buna!





Alte mancaruri recomandate:


Mancare de dovlecei


Iahnie de fasole


Mancare de fasole verde cu carnati
Incearca si Pui cu smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas irlandez cu carne de oaie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.