Mancaruri cu carne

Reteta Gulas secuiesc cu carne de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru gulas secuiesc cu carne de porc carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Varza murata se spala.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   piept de porc cu os - 500 g
   untura/ulei - 100 g (ml)
   ceapa - 200 g
   boia de ardei dulce - 2 g
   varza alba murata - 1
   5 kg
   pasta de tomate - 25 g
   smantana - 100 g
   foi de dafin - 2-3 frunze
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Pentru gulas secuiesc cu carne de porc carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Varza murata se spala, se taie felii subtiri. Pasta de tomate se dilueaza in 25 ml apa. Carnea se inabusa in untura sau ulei cu 100 ml apa; se scoate separat. in grasimea ramasa se inabusa ceapa, se adauga boia de ardei, varza, pasta de tomate, piper, foi de dafin, 500 ml apa sau zeama de varza si se fierb 20 minute. Se adauga carnea si se introduce la cuptor 10-15 minute.




Gulasul secuiesc cu carne de porc se serveste cald, cu smantana deasupra.


Incearca si Mazare cu carne de miel
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas secuiesc cu carne de porc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.