Mancaruri cu carne

Reteta Gustare calda

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Cartofii se fierb in coaja, se curata cat sunt calzi, se taie felii subtiri si se pun intr-o cratita cu o ceasca de ulei. O data cu cartofii se pun c

ingrediente

   2 cartofi mari
   100 g costita
   o ceapa
   100 g salam afumat
   usturoi
   1 ceasca de ulei
   sare
   piper

mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja, se curata cat sunt calzi, se taie felii subtiri si se pun intr-o cratita cu o ceasca de ulei. O data cu cartofii se pun costita, salamul si ceapa taiata pestisori, se sareaza si se calesc impreuna pana


cand se rumenesc. Se adaug apoi usturoiul tocat marunt si ouale batute spuma. Cand ouale s-au inchegat se ia cratita de pe foc. Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust, inainte de a pune ouale.



Gustarea se serveste imediat asezata pe un platou asortat cu legume murate sau cu legume de sezon.





Alte retete simple recomandate





Ghiveci de legume


Legume la cuptor


Mancare de mazare
Incearca si Rulada de carne
Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare calda" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.