Mancaruri cu carne

Reteta Inima cu fasole verde

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata inima, se taie felii groase de 2-3 cm si se pune la fiert in apa rece cu sare. Se scoate cand intra furculita in ea si se lasa pe o farfuri

ingrediente

   500 gr inima de vaca sau de porc
   1 kg fasole verde
   1 ceasca de ulei
   1 lingurita de faina
   verdeata tocata
   usturoi
   sare

mod de preparare

Se curata inima, se taie felii groase de 2-3 cm si se pune la fiert in apa rece cu sare. Se scoate cand intra furculita in ea si se lasa pe o farfurie.


Separat se pregateste fasolea astfel : se curata de codite si de varfuri, apoi se pune la fiert in apa care clocoteste. Se acopera vasul si se fierbe la foc mic. Cand este gata, fasolea se scoate, se scurge si se lasa sa se raceasca. Daca fasolea nu este prea proaspata, se freaca in miini cu putina faina ca sa se fragezeasca, apoi se pune la fiert. Peste fasole se toarna un mujdei de usturoi strecurat, apoi se departeaza spre marginile platoului si se pun in mijloc feliile de inima.



Mancarea se serveste rece, cu verdeata tocata deasupra.





Alte mancaruri cu legume:





Ciorba de fasole verde


Mancare de fasole verde


Cartofi la cuptor
Incearca si Iepure cu masline
Daca ti-a placut reteta noastra "Inima cu fasole verde" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.