Mancaruri cu carne

Reteta Jambon cu sos de ciuperci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Jambonul se pune la fiert in supa strecurata de legume, cu boabe de piper si foaie de dafin, timp de o ora. Ceapa taiata solzisori impreuna cu slanin

ingrediente

   1 jambon
   1 I supa de legume
   1 foaie de dafin
   boabe de piper
   150 gr ciuperci
   1 pahar vin alb
   1 ceapa
   125 gr slanina
   patrunjel verde

mod de preparare

Jambonul se pune la fiert in supa strecurata de legume, cu boabe de piper si foaie de dafin, timp de o ora. Ceapa taiata solzisori impreuna cu slanina si cu patrunjel verde tocat, se pun intr-un vas si se lasa pe foc cateva minute. Cand slanina incepe sa se topeasca, se adauga jambonul si se lasa pe foc 20-30 de minute, dupa care se toarna vinul, ciupercile spalate si taiate marunt si se da vasul la cuptor pana cand scade vinul si ramane doar un sos de ciuperci.
Se serveste jambonul taiat cu sosul de ciuperci.



Alte retete culinare:



Chiftele Mancare de mazare Placinta de dovleac
Incearca si Chiftelute cu sos
Daca ti-a placut reteta noastra "Jambon cu sos de ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.