Mancaruri cu carne

Limba cu sos de vin

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 3h:40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierbe limba, se curata si se asaza intr-o cratita peste un strat de slanina afumata, ceapa taiata felii subtiri, morcovul taiat cit mai subtire, u

ingrediente

   1 limba
   3-4 cepe
   1 morcov
   100 gr. slanina afumata
   2 pahare vin alb
   1 pahar cu supa
   4-5 catei usturoi
   300 gr. macaroane
   bulion de rosii
   brinza
   3-4 linguri unt

mod de preparare

Se fierbe limba, se curata si se asaza intr-o cratita peste un strat de slanina afumata, ceapa taiata felii subtiri, morcovul taiat cit mai subtire, usturoiul taiat. Se toarna un pahar de vin alb, un pahar de supa, sare, piper. Se acopera si se fierbe la foc potrivit pina ce scade. Se adauga din nou un pahar de vin, un pahar de supa, toate fierbinti. Se acopera si se fierbe la foc potrivit pina scade. Se toarna din nou un pahar de vin si zeama de carne si se da la cuptor 3 ore. Separat se fierb macaroanele, se amesteca cu sos de rosii, cu unt si brinza. Sosul de la limba se degreseaza si se trece prin sita.
Limba se serveste inconjurata cu macaroane si sosul separat in sosiera.
Incearca si Limba cu sos Remulad
Daca ti-a placut reteta noastra "Limba cu sos de vin" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite