Mancaruri cu carne

Limba in sos de smantana

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
justeu80 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierbe limba si se taie in bucati de grosimea unui deget. Intr-o cratita se pune untdelemn in care se prajeste ceapa rasa, peste care se pune fain

ingrediente

   1 limba de vaca sau 3-4 limbi de porc
   zarzavat de supa
   1 pahar smantana
   1/2 lingura faina
   ulei
   1/2 pahar de zeama in care a fiert limba
   1 ceapa mica
   marar tocat

mod de preparare

Se fierbe limba si se taie in bucati de grosimea unui deget. Intr-o cratita se pune untdelemn in care se prajeste ceapa rasa, peste care se pune faina, care se stinge cu zeama de la limba, apoi se pune smintina si feliile de limba. Se lasa sa fiarba la foc mic 10min, se presara mararul tocat fin si se da in clocot.






Se serveste fierbinte

Alte retete recomandate

Incearca si Rulada cu carne de curcan
Daca ti-a placut reteta noastra "Limba in sos de smantana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite