Mancaruri cu carne

Reteta Linte cu carnati si vin alb

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se pune linte la inmuiat cca 4 ore, dupa care se filtreaza si se usuca. Se toaca marunt legumele, ceapa si usturoiul. In ulei fierbinte se prajesc bu

ingrediente

   350 gr linte
   400 gr carnati pentru prajit
   400 gr rosii
   1 ceapa
   1 catel de usturoi
   1 morcov
   1 telina mica
   1 pahar de vin alb sec
   2 linguri de ulei
   sos
   cateva fire de salvie
   sare
   piper

mod de preparare

Se pune linte la inmuiat cca 4 ore, dupa care se filtreaza si se usuca. Se toaca marunt legumele, ceapa si usturoiul. In ulei fierbinte se prajesc bucatile de carnati, se adauga salvia maruntita si lintea. Dupa cateva minute de prajit se adauga vin alb. Cand fierbe se adauga rosiile si legumele decojite si tocate. Se lasa la fiert 40 de minute, sub capac la foc mic. Daca este prea uscata, se poate adauga apa sau cuburi de supa, se condimenteaza.
Alte retete mincare recomandate



Ciulama de ciuperci

Dovlecei umpluti

Tocanita de pui
Incearca si Cotlet de porc cu varza alba murata
Daca ti-a placut reteta noastra "Linte cu carnati si vin alb" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.