Mancaruri cu carne

Reteta Macaroane cu piept de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru macaroane cu piept de pui carnea de pui se curata si se spala. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Macaroanele se rup, se introduc in apa clocotita cu sare.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   macaroane - 300 g
   piept de pui cu os - 400 g
   cascaval - 50 g
   pasta de tomate - 50 g
   unt - 100 g
   sare si piper dupa gust
   1 cub MAGGI de gaina

mod de preparare

Pentru macaroane cu piept de pui carnea de pui se curata si se spala. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Macaroanele se rup, se introduc in apa clocotita cu sare, se fierb si se trec prin jet de apa rece. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare. Dupa ce a fiert, se taie fasii subtiri, se inabusa cu supa in jumatate din cantitatea de unt, se adauga pasta de tomate, cubul MAGGI, piper si se fierb 5 minute. Separat, macaroanele se inabusa in 50 g unt.



Macaroanele cu piept de pui se servesc calde, cu carne si sos; deasupra se presara cascaval ras.


Incearca si Piept de curcan cu sos de pere
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu piept de pui" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.