Mancaruri cu carne

Reteta Mamaliga la cuptor cu costita afumata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se face o mamaliga in apa sau lapte dulce, care se fierbe la foc moale 15 minute. Se amesteca cu lingura sau cu facaletul in ceaun, pana cand compozit

ingrediente

   300 g malai
   1 l apa
   sare
   200 g costita afumata
   100 g branza de burduf
   usturoi
   50 g unt

mod de preparare

Se face o mamaliga in apa sau lapte dulce, care se fierbe la foc moale 15 minute. Se amesteca cu lingura sau cu facaletul in ceaun, pana cand compozitia se desprinde usor de pe pereti.


Se ia ceaunul de pe foc si se pune un strat de mamaliga calda pe fundul unei tavi unse cu o lingura de unt. Deasupra se pune un strat de feliute de costita afumata, se acopera cu un strat de mamaliga, dupa care se pune branza de burduf. Se termina cu un strat de mamaliga, peste care se adauga restul de unt.


Se introduce forma in cuptorul cald si se coace la foc potrivit o jumatate de ora.


Dupa gust, peste costita se poate pune putin mujdei de usturoi, atunci cand se serveste mancarea.
Pofta buna!





Alte retete culinare


recomandate:


Spanac cu pui


friptura de pui cu legume


Placinta de pui cu praz si foietaj
Incearca si Gustare calda
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga la cuptor cu costita afumata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.