Mancaruri cu carne

Reteta Mancare de cocos cu vin

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se ia un cocos tanar si se taie in bucati. Ceapa se toaca marunt, slanina se feliaza si se pun impreuna cu 30 gr unt si 3 linguri ulei la inabusit pe

ingrediente

   1 cocos
   60 gr unt
   1 ceapa
   3 linguri ulei
   1 lingura faina
   50 gr coniac
   3 catei de usturoi
   150 gr slanina afumata
   10 bucati arpagic
   500 mI vin rosu
   200 gr ciuperci
   sare

mod de preparare




Se ia un cocos tanar si se taie in bucati. Ceapa se toaca marunt, slanina se feliaza si se pun impreuna cu 30 gr unt si 3 linguri ulei la inabusit pe foc mic. Cand carnea incepe sa se rumeneasca, se presara faina, se amesteca in sos, se toarna vinul, coniacul, sarea, piperul, si usturoiul taiat feliute. Se lasa totul sa fiarba la foc mic in cuptor. Intre timp se pun pe foc, arpagicul si ciupercile, la inabusit, in putin unt.
Carnea se serveste cu ciupercile, arpagicul si cartofi prajiti.





Alte retete:





Sarmale de post Chiftele Friptura de vita la cuptor
Incearca si Prepelite fripte vanatoreste
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cocos cu vin" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.