Mancaruri cu carne

Reteta Mancare de rata rece, cu masline

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ca orice mancare servita rece, se prepara cu untdelemn.
Se rumenesc bucatile de carne. Se parat, se rumenesc cepele taiate in felii subtiri. Se toarn

ingrediente

   o rata
   4 cepe
   4-5 linguri ulei
   o lingura bulion de rosii
   sare
   20 boabe de piper
   150 g masline

mod de preparare

Ca orice mancare servita rece, se prepara cu untdelemn.

Se rumenesc bucatile de carne. Se parat, se rumenesc cepele taiate in felii subtiri. Se toarna putina apa, apoi se amesteca cu carnea, se acopera si se lasa sa fiarba inabusit, la foc potrivit. Se adauga cate putina apa si zeama de rosii sau o lingura de bulion de rosii. Se potriveste de sare. Se mai pune o foaie de dafin si cateva boabe de piper. Se adauga maslinele putin crestate, pentru a-si lasa mai bine gustul in mancare. Se scade potrivit, dar se ia in consideratie ca mancarea sleindu-se pare mai scazuta. n orice caz, nu trebuie sa fie sos prea mult. Atat carnea, cat si ceapa trebuie prajite in untdelemn suficient, pentru ca mancarea sa fie destul de grasa.

Acest fel se poate servi si cald. In acest caz se prpara cu untura sau grasime de pasare.
Incearca si Cotlete milaneze
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de rata rece, cu masline" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite