Mancaruri cu carne

Reteta culinara Mancare moldoveneasca de pui cu smantana

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Puiul curatat si spalat se taie bucati si se pune intr-un vas pe foc impreuna cu unt si ceapa tocata si se lasa la inabusit. Se toarna apoi apa si se

ingrediente

   1 pui mare
   500 gr smantana
   sare
   1 lingura unt
   1 ceapa
   verdeata

mod de preparare

Puiul curatat si spalat se taie bucati si se pune intr-un vas pe foc impreuna cu unt si ceapa tocata si se lasa la inabusit. Se toarna apoi apa si se lasa sa fiarba. Dupa ce apa a scazut iar carnea s-a fiert, se toarna smantana, amestecata cu o lingura de faina si sare. Se lasa sa mai fiarba cateva clocote si se presara deasupra patrunjel verde tocat.
Se serveste cu mamaliga fierbinte.





Alte retete culinare:





Tocanita de pui


Mancare de mazare cu sos de rosii


Cartofi la cuptor

Incearca si Carne de miel cu varza de Bruxelles si bacon
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare moldoveneasca de pui cu smantana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite