Mancaruri cu carne

Reteta Mancare persana de spanac cu sunca si oua ochiuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Spanacul se spala bine. Se fierbe in apa sarata impreuna cu usturoiul curatat. Se amesteca bine laptele cu faina si se toarna peste spanac, amestecand

ingrediente

   800 g spanac
   2-3 catei usturoi
   400 ml lapte
   un varf de cutit de piper
   sare
   1-2 linguri faina
   4 felii sunca de casa
   4 oua de casa

mod de preparare

Spanacul se spala bine. Se fierbe in apa sarata impreuna cu usturoiul curatat. Se amesteca bine laptele cu faina si se toarna peste spanac, amestecand bine. Dupa ce a fiert, prin strecuratoare sau sita, se pasereaza intr-un alt vas.


Prepararea suncii prajite si a ochiurilor: incalzim putin ulei intr-o tigaie, se pune sunca de casa, se prajeste pe o parte, se intoarce si pe cealalta si, dupa aceea, se pun ouale unul cate unul. Se pune capacul si se lasa ~ 2 minute.
Alte mancaruri recomandate





Ciulama de ciuperci


Ardei umpluti


Ciuperci cu spanac
Incearca si Piftie clasica de porc
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare persana de spanac cu sunca si oua ochiuri" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.