Mancaruri cu carne

Reteta Mancare poloneza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pune untura la incins si caleste carnaciorii taiati bucati, costita feliata si carnea, facuta bucati mici. cand toate au prins o crusta rumena, calest

ingrediente

   1
   5 kg varza
   250 gr costita
   6 cepe rosii
   1 kg piept de porc
   200 gr carnati
   2 linguri bulion
   250 ml vin rosu
   1 lingura boia
   1 lingura prune uscate
   1 lingura untura
   dafin
   piper boabe
   sare

mod de preparare

Pune untura la incins si caleste carnaciorii taiati bucati, costita feliata si carnea, facuta bucati mici. cand toate au prins o crusta rumena, caleste ceapa intreaga, adauga un litru de apa si fierbe inabusit. cuarat varza si opareste-o vreo zece minute. Strecoara si pune peste carne. Cand toate sunt fierte, pune bulionul, boiaua, dafinul, prunele, boabele de piper si vinul si lasa-le sa mai dea in clocot de cateva ori.
Alte retete culinare:





Ardei umpluti


Tocanita de pui


Tocanita din carne de vita cu cartofi
Incearca si Cotlete de miel cu legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare poloneza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.