Mancaruri cu carne

Reteta olteneasca: Mancarea Pandurilor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Somon la cuptor (reteta video)"
 
Mancarea pandurilor este foarte consistenta, cu carnati si muschi de porc, o mancare romaneasca delicioasa.

ingrediente

   80 g carnati oltenesti
   80 g carnati de porc
   70 g toba
   100 g muschi tiganesc
   150 g pulpa de porc
   200 g ceapa
   100 ml ulei Arpis
   3 linguri bulion
   100 ml supa de oase
   100 ml vin
   10 g patrunjel
   Sare
   piper
   dupa gust

mod de preparare

Pulpa de porc, carnatii, muschiul tiganesc si toba se taie in cuburi mari si se calesc in ulei Arpis. La inceput pulpa si apoi restul ingredientelor.




In uleiul Arpis ramas se prajeste ceapa, apoi se toarna bulionul si se stinge cu supa de oase;




Se adauga astfel, in sosul obtinut carnea si vinul si se condimenteaza dupa gust.




Cand e aproape gata, se presara deasupra patrunjelul tocat marunt.




 




Reteta face parte din proiectul “Descopera traditiile culinare romanesti” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis.




Reteta ”Mancarea Pandurilor” a fost oferita si preparata de Casa Oprescu, gazda proiectului in perioada mai - iunie.




Din luna martie, derularea activitatilor din cadrul proiectului de responsabilitate sociala se realizeaza cu sprijinul partenerului principal al proiectului, brandul premium Arpis, lansat in 1992. Portofoliul de produse Arpis contine faina de malai, faina din grau, gris, otet, ulei etc




Despre Casa Oprescu




Deschisa in 2011 din dorinta de a readuce la viata vechile preparate romanesti traditionale si de a crea un concept de reintoarcere la radacini, Casa Oprescu se mandreste cu una dintre cele mai frumoase locatii.




Asezat la poalele dealului din Parcul Tineretului, restaurantul Casa Oprescu te invita la ore de relaxare cu intreaga familie, la pranzuri de afaceri in mijlocul naturii ori in saloanele decorate cu elemente specific traditionale.


Mancarea pandurilor se serveste calda cu patrunjel tocat.

Incearca si Ardei prajiti cu cartofi
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta olteneasca: Mancarea Pandurilor" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.