Mancaruri cu carne

Reteta Medalion de miel cu sataras de legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 35m 
juliet postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1. Sarati si piperati carnea de miel si puneti-o intr-un bol.
2. Adaugati usturoiul tocat si uleiul.
3. Acoperiti bolul si puneti-l la frigider, timp

ingrediente

   800 g carne de miel
   500 g rosii
   2 cepe
   2 ardei grasi
   1 ou
   100 g smantana
   1 catel de usturoi
   jumatate de cub de concentrat de carne
   sare
   piper

mod de preparare

1. Sarati si piperati carnea de miel si puneti-o intr-un bol.


2. Adaugati usturoiul tocat si uleiul.


3. Acoperiti bolul si puneti-l la frigider, timp de trei ore.


4. Dupa ce s-a macerat carnea, taiati ceapa si ardeii julien , iar rosiile cubulete.


5. Caliti mai intai ceapa, apoi ardeii, iar la final puneti rosiile.


6. Lasati tigaia 15 minute, la foc potrivit.


7. Bateti oul cu smantana, luati tigaia de pe foc si adaugati compozitia ou-smantana. Sarati si piperati.


8. Prajiti carnea de miel in tigaie, mai intai la foc iute pentru a se rumeni, apoi la foc potrivit.


9. Adaugati supa obtinuta din concentratul de carne, aproximativ 200 ml, acoperiti tigaia si lasati preparatul pe foc pana ce se inmoaie carnea si lichidul scade.
Se serveste alaturi de sataras de legume.
Incearca si Pulpa de curcan cu penne
Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de miel cu sataras de legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.