Mancaruri cu carne

Reteta Medalion de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
Carmen-Ana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Medalion de porc este un delicios fel principal. Pentru aceasta reteta cu carne de porc aveti nevoie de 400 g pulpa porc.

ingrediente

   400 g pulpa porc
   50 g mustar
   1 lingura margarina
   100 ml ulei
   1-2 lamai
   tarhon
   piper macinat Kotanyi
   delikat
   2-3 linguri vin

mod de preparare

Medalion de porc este un delicios fel principal. Se taie carnea in 6-8 bucati potrivite si li se da o forma cat mai rotunda.
Bucatelele de carne se tin la marinat in mustar, vin, tarhon, delikat si piper macinat 30 min. Lamaia se taie felii.
Dupa marinare, fiecare bucata de carne se pune intre 2 felii de lamaie si se infig intr-o scobitoare.
Toate medalioanele astfel formate se pudreaza cu faina si se prajesc in ulei 5 min.
Se scot si se scurg de ulei pe un prosop de hartie.


Madalioanele de porc se servesc calde, stropite cu margarina si pudrate cu piper macinat langa o garnitura de piure, cartofi natur sau orez. Pofta buna!
Cutitul bucatarului, marca Zwilling de la KitchenShop mi-ar fi util la pregatirea acestei retete!

Incearca si Cotlet de porc cu legume si sos de lamaie
Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de porc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.