Mancaruri cu carne

Reteta Miel cu dovlecei

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
ushordegatit postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se ia pulpa de miel, se curata, se dezoseaza si se condimenteaza cu sare si pipe. O presaram cu cimbru taiat marunt. O rulam strans.
Se pune

ingrediente

   1 pulpa de miel mai mare
   8 dovlecei
   1 leg.cimbru verde
   2 linguri miere
   6 linguri ulei de masline
   150ml vin alb
   Â± sare
   piper

mod de preparare

Se ia pulpa de miel, se curata, se dezoseaza si se condimenteaza cu sare si pipe. O presaram cu cimbru taiat marunt. O rulam strans.


Se pune ruloul la frigider pentru 15 minute, pana cand pregatiti dovleceii.


Se spala dovleceii. Ii taiem cubulete si ii stropim cu zeama de lamaie. Se lasa in repaus 10 minute.


Ungeti o tava cu ulei, asezati in tava ruloul de came si puneti tava la cuptor, la foc potrivit.


Se adauga in tava vinul si se intoarce carnea din cand in cand, ca sa se rumeneasca uniform.


Amestecati uleiul ramas cu mierea si cu frunze de cimbru (zdrobite in mojar).


Ungeti din cand in cand carnea cu acest amestec si stropiti-o cu zeama lasata in tava.


Cand carnea se apropie de prajirea completa, puneti in tava si cubuletele de dovlecei si lasati-le la rumenit.
Se poate servi rece sau cald





Alte retete de Paste


Friptura de miel coroana


Drob de miel special


Pasca
Incearca si Rulouri picante cu vinete
Daca ti-a placut reteta noastra "Miel cu dovlecei" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.