Mancaruri cu carne

Reteta Miel cu sfecla rosie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ushordegatit postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Intr-o tigaie se incinge 50ml ulei.
Punem cotletele si le prajim la foc iute cate 2-3 minute pe fiecare parte.
Le scoatem pe un platou si le presaram

ingrediente

   2 cotlete de miel dezosate
   2 sfecle rosii coapte
   1 lingura hrean ras
   4 felii de paine
   50 g unt
   4 felii subtiri de jambon crud-uscat
   4 fire de marin
   4 fire de cimbru
   50 ml ulei
   300g rosii mici
   cherry
   sare
   piper

mod de preparare

Intr-o tigaie se incinge 50ml ulei.

Punem cotletele si le prajim la foc iute cate 2-3 minute pe fiecare parte.

Le scoatem pe un platou si le presaram cu sare si piper. Puneti peste cotletele fierbinti firele de marin si cimbru si acoperiti platoul cu un capac.

Dati sfecla coapta si curatata de coaja, pe razatoarea mica, apoi amestecati-o cu hreanul.

Prajiti feliile de paine si, cat sunt fierbinti, ungeti-le cu un strat subtire de unt.

Se pune pe fiecare felie de paine o felie de jambon, apoi

peste aceasta puneti 2-3 linguri de amestec de sfecla si hrean.

Peste sfecla puneti cate 3 cotlete de miel si deasupra acestora cate un fir de marin, unul de cimbru si cate 2 -3 rosii cherry coapte.
Serviti preparatul cald.



Alte retete de Paste

Friptura de miel coroana

Drob de miel

Pulpa de miel la cuptor
Incearca si Carne de porc cu sos iute
Daca ti-a placut reteta noastra "Miel cu sfecla rosie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.