Mancaruri cu carne

Reteta Miel cu sfecla rosie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ushordegatit postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Intr-o tigaie se incinge 50ml ulei.
Punem cotletele si le prajim la foc iute cate 2-3 minute pe fiecare parte.
Le scoatem pe un platou si le presaram

ingrediente

   2 cotlete de miel dezosate
   2 sfecle rosii coapte
   1 lingura hrean ras
   4 felii de paine
   50 g unt
   4 felii subtiri de jambon crud-uscat
   4 fire de marin
   4 fire de cimbru
   50 ml ulei
   300g rosii mici
   cherry
   sare
   piper

mod de preparare

Intr-o tigaie se incinge 50ml ulei.


Punem cotletele si le prajim la foc iute cate 2-3 minute pe fiecare parte.


Le scoatem pe un platou si le presaram cu sare si piper. Puneti peste cotletele fierbinti firele de marin si cimbru si acoperiti platoul cu un capac.


Dati sfecla coapta si curatata de coaja, pe razatoarea mica, apoi amestecati-o cu hreanul.


Prajiti feliile de paine si, cat sunt fierbinti, ungeti-le cu un strat subtire de unt.


Se pune pe fiecare felie de paine o felie de jambon, apoi


peste aceasta puneti 2-3 linguri de amestec de sfecla si hrean.


Peste sfecla puneti cate 3 cotlete de miel si deasupra acestora cate un fir de marin, unul de cimbru si cate 2 -3 rosii cherry coapte.
Serviti preparatul cald.





Alte retete de Paste


Friptura de miel coroana


Drob de miel


Pulpa de miel la cuptor
Incearca si Muschi de vita cu mult piper
Daca ti-a placut reteta noastra "Miel cu sfecla rosie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite