Mancaruri cu carne

Reteta Miel grecesc

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:40m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Curatam carnea apoi o taiem cubulete.
Punem la incins ulei intr-un vas incapator, adaugam carnea, taiem ceapa, pisam usturoiul. Mai pune rosiile decoj

ingrediente

   1 kg pulpa de miel
   2 lg cu ulei de masline
   1 ceapa
   patrunjel verde
   5 rosii
   1 catel de usturoi
   300g paste marunte
   sare si piper

mod de preparare

Curatam carnea apoi o taiem cubulete.


Punem la incins ulei intr-un vas incapator, adaugam carnea, taiem ceapa, pisam usturoiul. Mai pune rosiile decojite si taiate cuburi, zahar, patrunjel, sare, piper si o cana cu apa fierbinte. Acoperim vasul si lasam la fiert 1-2 ore pana ce carnea se fragezeste iar sosul se ingroasa.
Servim cu paste


http://www.culinar.ro/forum/continut/Meniuri-speciale-pentru-ocazii-deosebite/22115/Idei-meniu-de-Paste-2009/





Alte retete recomandate pentru un meniu de Paste





Pulpa de miel la cuptor


Friptura de miel coroana


Pasca
Incearca si Coltunasi cu carne de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Miel grecesc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.