Mancaruri cu carne

Reteta Miel in crusta de mustar

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1.Usturoiul se zdrobeste si se amesteca cu pesmet, 40g. unt, patrunjel tocat si mustar.
2.Cotletele de miel se pun in tava, se ung cu ulei, iar oasele

ingrediente

   12 cotlete de miel cu os
   8 catei de usturoi
   1 legatura de patrunjel verde
   6 fire de cimbru
   4 fire de tarhon
   80g. pesmet
   2 linguri cu mustar
   1 lingura ulei
   60g. unt
   sare
   piper
   condimente pentru carne de miel

mod de preparare

1.Usturoiul se zdrobeste si se amesteca cu pesmet, 40g. unt, patrunjel tocat si mustar.


2.Cotletele de miel se pun in tava, se ung cu ulei, iar oasele se invelesc in folie de aluminiu si se lasa 10 minute in cuptorul incins.


3.Se scoate tava si se acopera carnea cu pasta de mustar. Se toarna in tava 50ml. apa, se pun de jur imprejur firele de cimbru si tarhon si se lasa la cuptor inca 30 minute.
Pe un platou, pe un pat de salata verde, spalata si uscata cu un servet de bucatarie, se pun cotletele de miel taiate. Se serveste cu garnitura dupa dorinta, salata verde si un vin rosu sec.
Incearca si Muschi de vaca cu ficat si ciuperci in aluat
Daca ti-a placut reteta noastra "Miel in crusta de mustar" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite