Mancaruri cu carne

Reteta Miel in vin alb

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 
ushordegatit postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Scoti osul pulpei, desfaci carnea cu un cutit si o asezi in-
tr-un vas de yena.
Se da carnea cu lamaie, apoi cu mujdei si cu c

ingrediente

   2 kg pulpa de miel
   200 g slanina afumata
   1 pahar vin alb
   mujdei din 1 capatana
   usturoi
   o mana praf de cimbru
   1/2 lamaie • sare si piper
   ceasca ulei si una de apa

mod de preparare

Scoti osul pulpei, desfaci carnea cu un cutit si o asezi in-


tr-un vas de yena.


Se da carnea cu lamaie, apoi cu mujdei si cu cimbru.


Adaugi in vasul de yena ceasca de ulei si 1 ceasca de apa.


Peste carne pui slanina taiata fasii subtiri si boabe de piper, introduci forma la cuptor si frigi carnea la foc iute.


Dupa 1 ora, intorci carnea si adaugi vinul.


Se scoate carnea cand e bine rumenita.
Alte retete de Paste


Friptura de miel coroana


Drob de miel special
Incearca si Pui cu sos soia
Daca ti-a placut reteta noastra "Miel in vin alb" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.