Mancaruri cu carne

Mincare chinezeasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
Bucur Adina 2566 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie felii subtiri carnea de pui si de porc (se poate prepara si numai din carne de pui, sau de porc), dupa care se calesc cam 5 min in unt.
Separ

ingrediente

   200 gr carne porc
   200 gr. carne de pui
   1 conserva mica ciuperci
   1 morcov
   1 brocoli
   taietei din orez
   soso de soia
   sare
   unt

mod de preparare

Se taie felii subtiri carnea de pui si de porc (se poate prepara si numai din carne de pui, sau de porc), dupa care se calesc cam 5 min in unt.
Separat, se oparesc floricelele de brocoli si morcovul taiat felii, in apa cu putina sare nu foarte mult sa nu se piarda din vitamine.
In alta cratita se fierb pastele (taiteii). Intr-o cratita se incinge un pic de unt si se adauga carnea, legumele si pastele. Se sareaza dupa gust si se adauga sos de soia.

Incearca si Pui la tava cu unt
Daca ti-a placut reteta noastra "Mincare chinezeasca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite