Ne place mult acest fel de mâncare pe care îl pregătesc destul de des toamna. Merge de minune însoţit de salată verde sau sfeclă roşie crudă rasă şi asezonată cu puţin ulei şi oţet de mere.
Punem în vas uleiul si bucăţile de pui apoi le prăjim la foc mediu câte 5 minute pe fiecare parte. Scoatem carnea într-o farfurie.
Punem în vas ceapa şi ardeii tăiaţi cubuleţe şi călim 2 minute la foc mic.
Adăugăm morcovul tăiat felii şi ţelina cubuleţe. Amestecăm.
Imediat adăugăm cartofii tăiaţi cubuleţe şi celelalte ingrediente.
Deasupra punem carnea de pui.
Adăugăm apa rece să fie sub nivelul bucăţilor de carne, aşa cum se vede în fotografie.
Punem vasul în unitatea electrică. Setăm treapta înaltă (hight) şi fixăm timpul de preparare la 3 ore.
Poftă bună !
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPentru masa de Paste, va invit sa incercati o friptura delicioasa de miel.
Friptura de mielIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii